Ακολουθήστε μας: facebook twitter linkedin

logoTop

Friday, 19 April 2019 09:59

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017-18 ΑΠΟ ΤΟ LCCI

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ PEARSON ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ PEARSON EDEXCEL GCE, IGCSE, LCCI KAI BTEC ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018. ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΗΓΑΣΙΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ LCCI ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑΤΑΣΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1 (ELEMENTARY) ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ (Β ΛΥΚΕΙΟΥ) ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 3 (HIGHER) ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΕΝΗΜΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ BRITISH COUNCIL JAMES MARTIN, Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ HIGH COMMISSIONER IAN WHITTING ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ PEARSON ROBERTA THOMSON. ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ PEARSON ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ADAM SCOT.

 

metalio

Μαθήματα

LCCI

Level 1 - Elementary
Level 2 - Intermediate
Level 3 - Higher
Level 4 - Financial Accounting

EDEXCEL
A-Level Accounting
IGCSE O Level Accounting

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Λογιστική
Πολιτική Οικονομία

 

 

Νέα

Aug 18, 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022/23

Ο εγγραφές για την χρονιά 2022/23 θα γίνουν στις 29, 30 και 31 Αυγούστου από τις 4 μέχρι τις 8 μμ. Με την εγγραφή θα γίνει και η παράδοση των βιβλίων και past papers στους μαθητές μαζί με…
Jun 30, 2022

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LEVEL 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Στις εξετάσεις Απριλίου 2022 του Level 1 κάθισε μια μικρή ομάδα 7 ατόμων. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Πέρασαν 4 με διάκριση, 2 με merit και ένα με pass. Τα distinctions και merits…
Jun 18, 2022

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το Φροντιστήριο Λογιστικής Πηγασίου πρωτοπορεί σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Για τα παιδιά της Γ Λυκείου που θα παρακαθίσουν ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ Λογιστικής, παρέχουμε μια ευκαιρία, εντελώς δωρεάν,…

Συστάσεις


Κυριάκος Νεοκλέους

"ΤΟΛΜΗΡΟΙΣ Η ΤΥΧΗ ΕΥΝΟΥΣ". Η ικανότητά σου σαν δασκάλου ουδόλως υστερεί τού ύψιστου ήθους και των άλλων ζηλευτών χαρισμάτων, με τα οποία είσαι προικισμένος.
Ρούλλα Μελιφρονίδου
Αγαπητέ μου φίλε και συμμαθητή 'Ακη, για μένα η επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα είναι δεδομένη λόγω των ικανοτήτων σου, των πολλαπλών γνώσεων σου και της αγάπης για το αντικείμενο που θα διδάσκεις.
Φοίβος Νικολαΐδης
Καλές επιτυχίες. Με σένα στο πηδάλιο η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!

Χάρης Μυλωνάς
Κύριε σας ευχαριστώ για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου δώσατε αυτούς του μήνες. Με βοηθήσατε να πάρω από D που είχα πριν, ένα Α* στο Unit1.

Επικοινωνία

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 24, ΕΓΚΩΜΗ
(ΜΕΤΑΞΥ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ)

ΤΗΛ: 22 349009 | 99 651755
info@pegasiou.com

pegasiouLogoFooter

Designed and Developed by wizadLogo

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline