Ακολουθήστε μας: facebook twitter linkedin

logoTop


Προφίλ

Ο Άκης Πηγασίου, είναι μέλος του Chartered Association of Certified Accountants και του Institute of Directors. ΄Εχει 25 χρόνια πείρα στη διδασκαλία Λογιστικής και τεράστια εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Yπηρέτησε μεταξύ άλλων και σαν Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΚΟ).

pegasiouPhoto

Ο Άκης Πηγασίου ασχολήθηκε με τη διδασκαλία Λογιστικής (Financial και Management Accounting) για 25 χρόνια, 15 από τα οποία με το Νίκο Σμυρνιό. Έχει στο ενεργητικό του αρκετά παγκόσμια και παγκύπρια βραβεία από μαθητές του που παρακάθησαν στις εξετάσεις του LCCI και EDEXCEL. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή αρκετών βιβλίων Λογιστικής και είναι ο μόνος που έχει εκδώσει τις λύσεις του Α Level Λογιστικής οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν από αρκετά αγγλόφωνα σχολεία και φροντιστήρια που διδάσκουν το A Level Λογιστικής.

Ο Άκης Πηγασίου έχει εργαστεί στις πιο μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα των πετρελαιοειδών, όπως τη Shell και τη ΒΡ, ως Αρχιλογιστής, Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της θυγατρικής τους στην Κύπρο. Έχει επίσης εργαστεί δυο χρόνια στα κεντρικά γραφεία της ΒΡ στο Λονδίνο και ένα χρόνο στα κεντρικά γραφεία της ΕΛΠΕ στην Αθήνα. Με την εξαγορά της ΒΡ Κύπρου από την ΕΛΠΕ (ΕΚΟ) ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου και μετά προήχθη στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου και Προέδρου του ΔΣ.

Είναι Επίτιμος Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου Ελλάδος, Γραμματέας και Ταμίας του Institute of Directors Κύπρου, Μέλος του ΔΣ της Επενδυτικής Εταιρείας Apollo, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων του Λυκείου Νεοκλέους και Μέλος της Επιτροπής του Μaster’s Degree in Health and Safety του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πετρελαιοειδών, Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου Ελλάδος και Πάρεδρος του Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών.

Η τεράστια εμπειρία του στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και ιδιαίτερα λογιστικής και οικονομικής διεύθυνσης, αλλά και η διδακτική και συγγραφική του εμπειρία στο μάθημα της Λογιστικής αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία των μαθητών του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου Πηγασίου στις εξετάσεις Λογιστικής του LCCI και Edexcel A Level.

Μαθήματα

LCCI

Level 1 - Elementary
Level 2 - Intermediate
Level 3 - Higher
Level 4 - Financial Accounting

EDEXCEL
A-Level  Accounting
IGCSE O Level Accounting

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Λογιστική

Νέα

Aug 18, 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022/23

Ο εγγραφές για την χρονιά 2022/23 θα γίνουν στις 29, 30 και 31 Αυγούστου από τις 4 μέχρι τις 8 μμ. Με την εγγραφή θα γίνει και η παράδοση των βιβλίων και past papers στους μαθητές μαζί με…
Jun 30, 2022

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LEVEL 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Στις εξετάσεις Απριλίου 2022 του Level 1 κάθισε μια μικρή ομάδα 7 ατόμων. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Πέρασαν 4 με διάκριση, 2 με merit και ένα με pass. Τα distinctions και merits…
Jun 18, 2022

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το Φροντιστήριο Λογιστικής Πηγασίου πρωτοπορεί σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Για τα παιδιά της Γ Λυκείου που θα παρακαθίσουν ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ Λογιστικής, παρέχουμε μια ευκαιρία, εντελώς δωρεάν,…

Συστάσεις


Κυριάκος Νεοκλέους

"ΤΟΛΜΗΡΟΙΣ Η ΤΥΧΗ ΕΥΝΟΥΣ". Η ικανότητά σου σαν δασκάλου ουδόλως υστερεί τού ύψιστου ήθους και των άλλων ζηλευτών χαρισμάτων, με τα οποία είσαι προικισμένος.
Ρούλλα Μελιφρονίδου
Αγαπητέ μου φίλε και συμμαθητή 'Ακη, για μένα η επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα είναι δεδομένη λόγω των ικανοτήτων σου, των πολλαπλών γνώσεων σου και της αγάπης για το αντικείμενο που θα διδάσκεις.
Φοίβος Νικολαΐδης
Καλές επιτυχίες. Με σένα στο πηδάλιο η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!

Χάρης Μυλωνάς
Κύριε σας ευχαριστώ για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου δώσατε αυτούς του μήνες. Με βοηθήσατε να πάρω από D που είχα πριν, ένα Α* στο Unit1.

Επικοινωνία

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 24, ΕΓΚΩΜΗ
(ΜΕΤΑΞΥ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ)

ΤΗΛ: 22 349009 | 99 651755
info@pegasiou.com

pegasiouLogoFooter

Designed and Developed by wizadLogo

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline