Ακολουθήστε μας: facebook twitter linkedin

logoTop

 

Ακαδημαϊκή Χρονιά 2017-18
2 απο τα 4 Παγκύπρια Πρωτεία πήραν μαθητές του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου Πηγασίου.

 

2 photos

            Ιωάννης Χατζηγιάννης (Β Λυκείου)
1ο Παγκύπριο Βραβείο /
Χρυσό Μετάλλιο
LCCI Level 3

                            

Νατάσα Λάμπρου
1ο Παγκύπριο Βραβείο /
Χρυσό Μετάλλιο
LCCI Level 1

 

 

                

 

brabeio

 

Άλλα Βραβεία

vravia

Μαργαρίτα Πελίδου
LLB, ACCA,
Πρώτο Παγκόσμιο Βραβείο
στο Α Level (edexcel)
Χρίστος Δαμιανού
BSc, ACA,
Πρώτο Παγκύπριο Βραβείο
LCCI Level 2
Δεύτερο Παγκόσμιο Βραβείο
LCCI Level 2
Γιώργος Ζανούπας
BSc, MPhil,
Δεύτερο Παγκύπριο Βραβείο
LCCI Level 1


Συστάσεις

"Γιάννης Κασουλίδης Αγαπητέ Άκη, σε θαυμάζω!! Γνώρισα πολλούς καθηγητές στη φοιτητική μου ζωή. Εσένα σε βάζω στην κορυφή! Ήμουν κάποτε, πάνε τώρα πολλά χρόνια, μαθητής σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα."

"Κυριάκος Νεοκλέους - Λυκειάρχης "ΤΟΛΜΗΡΟΙΣ Η ΤΥΧΗ ΕΥΝΟΥΣ". Η ικανότητά σου σαν δασκάλου ουδόλως υστερεί του ύψιστου ήθους και των άλλων ζηλευτών χαρισμάτων, με τα οποία είσαι προικισμένος."

"Ροδούλα Μιχαηλίδου - Καθηγήτρια στο Pascal Λεμεσού – Υπεύθυνη Τμήματος Λογιστικής Η επιτυχία είναι δεδομένη με τέτοιο Δάσκαλο! Ποτέ δεν θα ξεχάσω την πολύτιμη σας βοήθεια στο ξεκίνημα της καριέρας μου σαν καθηγήτρια και την ανιδιοτελή σας στήριξη όποτε χρειάστηκα τις πολύτιμες συμβουλές σας. Τα βιβλία σας για το AL ήταν το ευαγγέλιο μου για πολλά χρόνια . Σας εύχομαι τα καλύτερα."

"Λάουρα Καρταπάνη  Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Ο αγαπημένος μου καθηγητής κ. Άκης με έκανε να αγαπήσω τη λογιστική και να πετύχω μέχρι και A level!!! Είναι κορυφή στον τομέα του και του εύχομαι από καρδιάς καλές δουλειές. Τυχεροί όσοι γίνουν μαθητές του!"

"Ανδρέας Παρασκευά Αντωνίου Πάντως έκανες πολύ καλή δουλειά Άκη μου και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις που ήταν πριν 16 χρόνια. Το ευχαριστώ το πήρες από τα παιδιά που σε εκτίμησαν τόσο σαν δάσκαλο όσο και σαν άνθρωπο. Να είσαι καλά και είμαι βέβαιος για την επιτυχία του Φροντιστηρίου PEGASIOU διότι διαθέτεις τόσο τις γνώσεις όσο και την εμπειρία."

"Νίκη Φιλίππου Καλή επιτυχία, είμαι σίγουρη ότι θα είσαι από τους καλύτερους δασκάλους και μιλώ εκ πείρας"

"Θέκλα Πατρούτσιου Ήμουν από τις τυχερές γιατί ήμουν μαθήτρια σας τα βράδια που διδάσκατε λογιστική. Με κάνατε να αγαπήσω αυτό το μάθημα και σας ευχαριστώ πολύ! Συστήνω τον αγαπητό μας κ. Άκη γιατί εκτός από πολύ καλός σαν καθηγητής είναι και ένας γλυκύτατος Άνθρωπος!"

"Ρούλλα Μελιφρονίδου Αγαπητέ μου φίλε και συμμαθητή Άκη, για μένα η επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα είναι δεδομένη λόγω των ικανοτήτων σου, των πολλαπλών γνώσεων σου και της αγάπης για το αντικείμενο που θα διδάσκεις."

"Φάνη Πασιαλή Αγαπητέ ΄Ακη! Πραγματικά σε θαυμάζω! Και μέσα από αυτή την απόφασή σου φαίνεται η τόση αγάπη που έχεις γι' αυτό που θα αρχίσεις, ή μάλλον να συνεχίσεις να κάνεις. Καλή επιτυχία πραγματικά!!!"

"Γιώργος Αντωνίου  Μπορώ να το επιβεβαιώσω, υπήρξα μαθητής του κ. Άκη στα φροντιστήρια του Νίκου Σμυρνιού. Στο επίπεδο GGE Accounting. Ένας άψογος δάσκαλος. Είμαι σίγουρος ότι έχει πολλά να δώσει επιπλέον."

"Χριστίνα Ιωάννου Είμαι σίγουρη για την επιτυχία σου Άκη μου γιατί πάντα η επιτυχία βρίσκεται πίσω από κάθε στόχο σου γιατί είσαι άνθρωπος που σε χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός! Τα προσόντα σου είναι αδιαμφισβήτητα."

"Φοίβος Νικολαΐδης Καλές επιτυχίες. Με σένα στο πηδάλιο η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!"

"Νίνα Ιωσηφίδου Νησιώτου I owe YOU that "A" in Accounting A Level and the "Distinction" in LCCI Higher!!!!!"

"Νατάσα Λάμπρου
  
ΑΓΑΠΗΤΕ Κ ΠΗΓΑΣΙΟΥ,

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ, Η ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΑ.

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΙ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.

ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ, Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΤΧΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ.

Υ.Γ. ΧΑΡΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ JOHN ΚΑΙ SMITH ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ. "Μαθήματα

LCCI

Level 1 - Elementary
Level 2 - Intermediate
Level 3 - Higher
Level 4 - Financial Accounting

EDEXCEL
A-Level  Accounting
IGCSE O Level Accounting

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Λογιστική

Νέα

Aug 18, 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022/23

Ο εγγραφές για την χρονιά 2022/23 θα γίνουν στις 29, 30 και 31 Αυγούστου από τις 4 μέχρι τις 8 μμ. Με την εγγραφή θα γίνει και η παράδοση των βιβλίων και past papers στους μαθητές μαζί με…
Jun 30, 2022

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LEVEL 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Στις εξετάσεις Απριλίου 2022 του Level 1 κάθισε μια μικρή ομάδα 7 ατόμων. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Πέρασαν 4 με διάκριση, 2 με merit και ένα με pass. Τα distinctions και merits…
Jun 18, 2022

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το Φροντιστήριο Λογιστικής Πηγασίου πρωτοπορεί σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Για τα παιδιά της Γ Λυκείου που θα παρακαθίσουν ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ Λογιστικής, παρέχουμε μια ευκαιρία, εντελώς δωρεάν,…

Συστάσεις


Κυριάκος Νεοκλέους

"ΤΟΛΜΗΡΟΙΣ Η ΤΥΧΗ ΕΥΝΟΥΣ". Η ικανότητά σου σαν δασκάλου ουδόλως υστερεί τού ύψιστου ήθους και των άλλων ζηλευτών χαρισμάτων, με τα οποία είσαι προικισμένος.
Ρούλλα Μελιφρονίδου
Αγαπητέ μου φίλε και συμμαθητή 'Ακη, για μένα η επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα είναι δεδομένη λόγω των ικανοτήτων σου, των πολλαπλών γνώσεων σου και της αγάπης για το αντικείμενο που θα διδάσκεις.
Φοίβος Νικολαΐδης
Καλές επιτυχίες. Με σένα στο πηδάλιο η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!

Χάρης Μυλωνάς
Κύριε σας ευχαριστώ για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου δώσατε αυτούς του μήνες. Με βοηθήσατε να πάρω από D που είχα πριν, ένα Α* στο Unit1.

Επικοινωνία

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 24, ΕΓΚΩΜΗ
(ΜΕΤΑΞΥ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ)

ΤΗΛ: 22 349009 | 99 651755
info@pegasiou.com

pegasiouLogoFooter

Designed and Developed by wizadLogo

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline