Τα προγράμματα μας

LCCI Level 1 (Elementary) – Διδακτρα 70 ευρώ μηνιαίως
Η τάξη αυτή αρχίζει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και ετοιμάζει τους μαθητές για τις εξετάσεις του επομένου Απριλίου. Η τάξη αυτή έχει ένα μάθημα 2.5 ώρες την εβδομάδα με δέκα λεπτά διάλειμα στη μέση. Η τάξη του Level 1 καλύπτει την ύλη της λογιστικής Α Λυκείου και προχωρά και σε κεφάλαια της Β Λυκείου.

Οι μαθητές μετά τις εξετάσεις έχουν την επιλογή να συνεχίσουν επαναλήψεις και να καθήσουν ξανά τις εξετάσεις του Ιουνίου ή να αρχίσουν αμέσως το level 2 και να καθήσουν τις εξετάσεις αρχές Ιουλίου. Κάποιοι μαθητές που ενδιαφέρονται για το IGCSE O level accounting μπορούν με κάποια επιπρόσθετα μαθήματα να καθήσουν τις εξετάσεις τον Μάιο.

LCCI Level 2 – Δίδακτρα 70 ευρώ μηνιαίως

Η τάξη αυτή αρχίζει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και ετοιμάζει τους μαθητές για τις εξετάσεις του επομένου Απριλίου. Mετά τις εξετάσεις οι μαθητές έχουν την επιλογή να συνεχίσουν επαναλήψεις και να καθήσουν ξανά τις εξετάσεις του Ιουνίου. Η τάξη του Level 2 καλύπτει την ύλη της λογιστικής Β Λυκείου και προχωρά και σε κεφάλαια της Γ Λυκείου.

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται για το IGCSE O level accounting μπορούν λύνοντας κάποια δοκίμια (past papers) να καθήσουν τις εξετάσεις τον Μάιο.

Η τάξη αυτή έχει ένα τρίωρο μάθημα την εβδομάδα με δέκα λεπτά διάλειμα στη μέση.

IGCSE O Level – Δίδακτρα όπως τα Levels 1 και 2
Η ύλη του IGCSE accounting υπερκαλύπτεται από τα Levels 1 και 2. Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να καθήσουν τις εξετάσεις του IGCSE έχουν δυο επιλογές.
Α επιλογή – 1 έτος. Τελειώνοντας το Level 1 να συνεχίσουν το Level 2. Επειδή όμως οι εξετασεις του IGCSE γίνονται τον Μάιο ενώ του Level 2 τον Ιούλιο, θα χρειαστούν λίγα επιπροσθετα μαθήματα για να καλυφθεί η ύλη μέχρι τον Μάιο και να λυθούν κάποια past papers του IGCSE.
Β επιλογή – 2 έτη. Τελειώνονται τα Levels 1 και 2 σε δυο έτη. Αυτό ακολουθείται και στα ιδιωτικά σχολεία.

LCCI Level 3 – Δίδακτρα 80 ευρώ μηνιαίως

Η τάξη αυτή αρχίζει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και ετοιμάζει τους μαθητές για τις εξετάσεις του επομένου Ιουνίου του Level 3 (Higher) Financial Accounting. Το Level 3 έχει αρκετή αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα και πολλές θέσεις σε Λογιστιστήρια επιχειρήσεων ή Ελεγκτικά Γραφεία ζητούν το Level 3 Λογιστικής του LCCI.

Η τάξη αυτή έχει ένα τρίωρο μάθημα την εβδομάδα με δέκα λεπτά διάλειμα στη μέση.

GCΕ A Level / LCCI Level 3 (Higher) / Παγκύπριες Λογιστικής – Δίδακτρα 100 ευρώ μηνιαίως

Η τάξη αυτή καλύπτει σε ένα χρόνο το Α Level Λογιστικής (Units 1 και 2) και το LCCI Level 3 (Accounting Higher). Η τάξη υπερκαλύπτει και τις Παγκύπριες Λογιστικής και εξετάσεις απόλυσης Λυκείων. Υπάρχει ένας κοινός κορμός και στα τρία εξεταστικά σώματα. Δυο κεφάλαια τα οποία δεν καλύπτονται από το ΑL για το Higher, θα καλυφθούν ξεχωριστά για τους μαθητές του Higher. Πολύ δυνατή τάξη η οποία χρειάζεται δυο δίωρα την εβδομάδα. Μαθητής αυτής της τάξης (Ιωάννης Χατζιηγιάννης) πέτυχε Παγκύπριο Πρωτείο Λογιστικής Higher του LCCI από την Β Λυκείου το 2017/18. Άλλος μαθητής αυτής της τάξης (Παναγιώτης Χαραλάμπους) πέτυχε Α* στο Α Level, Distinction στο Higher και απόλυτο 20 στις Παγκύπριες. Τα τελευταία τρία χρόνια πέντε μαθητές μας πέτυχαν το απόλυτο 300 στο 300 στο Α Level Accounting.

Παγκύπριες Λογιστικής – Δίδακτρα 80 ευρώ μηνιαίως

Η τάξη αυτή καλύπτει αποκλειστικά την ύλη των Παγκύπριων Εξετάσεων Λογιστικής και είναι περίπου το 60% της ύλης του GCE A Level. Η τάξη αυτή είναι κατάλληλη για μαθητές που δεν ενδιαφέρονται για GCE ή LCCI αλλά μόνο για τις Παγκύπριες. Χρειάζεται ένα τρίωρο μάθημα την εβδομάδα.

GCE A Level (AS/Unit 1) – Δίδακτρα 80 ευρώ μηνιαίως (η τάξη αυτή σχηματίζεται εάν υπάρξει ο κατάλληλος αριθμός μαθητών)

To AL Λογιστικής χωρίζεται σε δυο Units. To Unit 1 (AS) και το Unit 2 (AL). Όλα τα ιδιωτκά σχολεία το καλύπτουν σε δυο χρόνια. Αυτή τη δυνατότητα την παρέχει και το φροντιστήριο μας. Το Unit 1, το οποίο καλύπτει και τη μισή ύλη περίπου του Higher και των Παγκύπριων Λογιστικής, το προσφέρουμε σε μια χρονιά με ένα τρίωρο μάθημα την εβδομάδα.

GCE A Level (AL/Unit 2) – Δίδακτρα 100 ευρώ μηνιαίως (η τάξη αυτή σχηματίζεται εάν υπάρξει ο κατάλληλος αριθμός μαθητών)

Το Unit 2, το οποίο καλύπτει την υπόλοιπη ύλη του Α Level και του Higher και των Παγκύπριων Λογιστικής, το προσφέρουμε σε μια χρονιά με δυο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
Όλοι οι καθηγητές μας είναι εγκεκριμένοι λογιστές με τεράστια εμπειρία σε μεγάλους οργανισμούς αλλά και διδασκαλίας. Η διδασκαλία δεν γίνεται μόνο σε θεωρητικό επίπεδο αλλά εξηγούμε στους μαθητές και πως εφαρμόζεται η λογιστική στην πράξη.
Μαθητές μας έχουν διαπρέψει στις εξετάσεις αλλά και μετά στα πανεπιστήμια. Μερικά από τα μετάλλια που πέτυχαν μαθητές μας είναι-
• Δυο από τα τέσσερα χρυσά (πρωτεία) του LCCI στην ακαδημαϊκή χρονιά 2017/18, το μόνα χρυσά στην επαρχία Λευκωσίας, με την Νατάσα Λαμπρου στο Level 1 και τον Γιάννη Χατζιηγιάννη στο Level 3.
• Πρώτο Παγκόσμιο Λογιστικής Α Level με την Μαργαρίτα Πελείδου.
• Πέντε απόλυτα 300 στα 300 στο Α Level Accounting τα τελευταία τρία χρόνια.
• Αρκετά 20άρια στις Παγκύπριες
• Αρκετά χρυσά και αργυρά στις εξετάσεις του LCCI

ΒΙΒΛΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Όλες μας οι τάξεις Λογιστικής χρησιμοποιούν τα δικά μας βιβλία που έχει ετοιμάσει ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου Άκης Πηγασίου. Η τεράστια εμπειρία που έχει ο κ Πηγασίου τόσο στη διδασκαλία λογιστικής αλλά και σαν Οικονομικός και Γενικός Διευθυντής σε πολυεθνικές εταιρείες, έχει μεταφερθεί στα βιβλία που ετοίμασε τα οποία επεξηγούν παραστατικά και με πολλά παραδείγματα τα διάφορα κεφάλαια τόσο της οικονομικής (financial) όσο και της διοικητικής (management) λογιστικής. Τα βιβλία έχουν αρκετά παραδείγματα τα οποία συμπληρώνουν οι μαθητές μέσα στην τάξη έτσι που το μάθημα να γίνεται διαδραστικό και να κρατεί τον μαθητή σε εγρήγορση.